't Hummelhof Peuteropvang

Peuteropvang ’t Hummelhof is gevestigd in het Multi Functioneel Centrum (MFC) in Engelbert op 10 minuten afstand van Lewenborg. De locatie bestaat uit een grote binnenruimte van ongeveer 85 m2 en bevindt zich aan de rand van het dorp en is landelijk gelegen. 

Binnen zijn duidelijke speelhoeken gecreëerd waarvan sommige regelmatig  in de sfeer worden gebracht van het thema dat wij behandelen. Naast de mooie binnenruimte heeft ’t Hummelhof de beschikking over een ruime buitenruimte. Deze is zo ingericht dat er van alles valt te ontdekken voor de kindjes. De peuteropvang is onderdeel van Vensterwijk Lewenborg en werkt samen met onder meer WIJ Lewenborg, de bibliotheek en de basisscholen. Ook participeren wij in de Vreedzame Wijk.
Voor peuters die hiervoor in aanmerking komen bieden wij Startblokken, een programma van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Daarnaast werken wij met de uitgangspunten van het Dalton onderwijs. Deze methode bereidt uw peuter voor op de basisschool. Bij ons staat de peuter centraal en we zorgen voor een veilige en gemoedelijke sfeer.

Speel Mee

Speel Mee is er voor peuters in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar die samen met hun ouders op een speelse manier kennis kunnen maken met de peuteropvang. Kinderen hebben dan de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te spelen. Jongere broertjes of zusjes mogen natuurlijk ook mee.
Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen of samen met andere ouders een activiteit voor de  kinderen te organiseren.
Tijdens de Speel Mee inloop zijn er een pedagogisch medewerker van Kids First COP groep en een medewerker van WIJ Lewenborg (vroeger CJG) aanwezig. Data voor Speel Mee ochtenden hangen op de deur van de locatie en staan op de website van Kids First>>

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

 

Kids First COP groep biedt op deze locatie, naast de peuteropvang, ook BSO aan. Op deze wijze ontmoeten broertjes en zusjes elkaar vanaf 14:00 uur om samen of naast elkaarte spelen.
Onze medewerkers halen de kinderen van school en bieden ze een veilige en warme plek waarbij er tevens een gevarieerd aanbod aan activiteiten zal worden aangeboden. De locatie heeft veel speelhoeken, een grote knutselruimte en een uitdagende buitenruimte.

Enkele foto's:

 

 

Contactgegevens:

Peuterspeelzaal ‘t Hummelhof en BSO

Woldjerspoorweg 5-a
9723 ER Engelbert
telefoon 050-5416517
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden peuteropvang

Maandag tot en met donderdagochtend van 8:15 tot 12:15 uur

Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 13:15 – 17:15 uur

Openingstijden BSO

Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 tot 18:30 uur

 


Bezoek de website van Kidsfirst waar psz De Hummelhof onderdeel van is.