nieuws

27 november 2021
We gaan de komende tijd Spinning® op de middagen aanbieden. 
 
Voor de komende week is dat op maandag, woensdag en vrijdag van 15:30 uur tot 16:30 uur. De lessen zijn op vrije inschrijving en je kunt vanaf nu inschrijven.
We kijken de komende week even hoeveel animo daar voor is en op basis van die ervaring zullen we de 2 weken daarop volgend invullen. Houd het rooster dus goed in de gaten. Mocht er behoefte zijn aan lessen in de ochtend stuur dan even een mail met je voorkeursdag. We kunnen niet beloven dat dit lukt maar we willen er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te laten sporten.
 
Voor de volledigheid vragen we jullie om QR code en identiteitsbewijs mee te nemen. Zonder dat kan je niet aan een les deelnemen.
 
De les op zondag blijft ongewijzigd van 10:30 tot 11:30 uur!
 
Tot ziens bij een van de lessen!
18 mei 2021
Vanaf 19 mei 2021 biedt het MFC Engelbert weer Spinning® lessen aan. We starten weer met het normale rooster met 5 lessen per week. Op maandag om 18:15 uur en om 19:30 uur, op woensdag om 18:30 uur, op vrijdag om 19 uur en op de zondagochtend om 10:30 uur.
 
De kleed en doucheruimtes zijn nog gesloten maar we kunnen wel binnen sporten! Het MFC heeft gezorgd voor een veilige looproute en desinfectie materialen zodat we weer uitdagende lessen kunnen aanbieden.
 
Ben je na de lockdown toe aan een lekkere work-out? mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en een gratis proefles.
12 mei 2021
Lang hebben we er op gewacht maar de eerste versoepelingen m.b.t. Spinning® zijn een feit. We moeten nog wachten tot aanstaande maandag voor de definitieve GO maar we zijn er klaar voor!
Net als vorig jaar zullen we eerst buiten lessen gaan geven. Binnen mogen er nog geen groepslessen gedaan worden. Buiten kunnen we, als het weer het toelaat, 19 deelnemers kwijt dus net zoveel als binnen. 
 
Vanuit het MFC is aangegeven dat de einddatum die op jullie Spinning® kaart staat niet van belang is en dat je je oude kaart gewoon kan gebruiken tot dat deze vol is.
 
Voorlopig zijn de kleed en douche gelegenheden nog gesloten dus kom omgekleed naar de Spinning® en ga daarna thuis douchen. We hopen dat we op redelijke termijn ook weer binnen Spinning® te kunnen aanbieden maar vooralsnog kunnen we straks weer los.
 

maandag 14 december 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond kunnen na de les van morgenavond helaas de komende 5 weken de Spinning® lessen geen doorgang vinden. 

Zoals het er nu naar uitziet (en laten we dat hopen) dan zal de eerste les in het nieuwe jaar op woensdag 20 januari 2021 plaatsvinden. Heel spijtig, sporten is goed voor ons allemaal maar we begrijpen de maatregelen en ook het MFC houdt zich daaraan. 

Rest ons niets anders dan jullie prettige feestdagen en een gezond 2021 te wensen en blijf gezond!

We blijven de ontwikkelingen volgen.

Omdat de maatregelen pas woensdag 18 november na 24:00 uur worden opgeheven is er met ingang van vrijdag 20 november weer Spinning ®.

De Corona maatregelen blijven we vanzelfsprekend in acht nemen.