nieuws

Vanaf zondag 16 januari mogen we weer Spinning® aanbieden, en dat gaan we natuurlijk doen!
 
We zullen net als eerder de fietsen op ruime afstand zetten en vragen je bij klachten om je tijdig af te melden.
Verder is het verplicht bij het lopen in het MFC om een mondkapje te dragen en je QR code te kunnen tonen.
 
We hebben er zin in!
Houd het rooster goed in de gaten of de lessen doorgaan en of er nog plek is.
Groetjes en tot ziens bij een van de komende lessen!
27 november 2021
We gaan de komende tijd Spinning® op de middagen aanbieden. 
 
Voor de komende week is dat op maandag, woensdag en vrijdag van 15:30 uur tot 16:30 uur. De lessen zijn op vrije inschrijving en je kunt vanaf nu inschrijven.
We kijken de komende week even hoeveel animo daar voor is en op basis van die ervaring zullen we de 2 weken daarop volgend invullen. Houd het rooster dus goed in de gaten. Mocht er behoefte zijn aan lessen in de ochtend stuur dan even een mail met je voorkeursdag. We kunnen niet beloven dat dit lukt maar we willen er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te laten sporten.
 
Voor de volledigheid vragen we jullie om QR code en identiteitsbewijs mee te nemen. Zonder dat kan je niet aan een les deelnemen.
 
De les op zondag blijft ongewijzigd van 10:30 tot 11:30 uur!
 
Tot ziens bij een van de lessen!
18 december 2021
Zojuist is de nieuwste persconferentie geweest. Binnensporten is niet meer mogelijk!
Inmiddels is het rooster aangepast en de eerste les is voorlopig weer op zondag 16 januari 2022. 
 
Namens het Spinning®Team wens ik jullie ondanks alles fijne feestdagen en een goede gezondheid!
Zodra we weer lessen kunnen aanbieden horen jullie van mij. De leskaarten blijven geldig ook als de datum op de kaart verstreken is!
 
Tot in 2022!
18 mei 2021
Vanaf 19 mei 2021 biedt het MFC Engelbert weer Spinning® lessen aan. We starten weer met het normale rooster met 5 lessen per week. Op maandag om 18:15 uur en om 19:30 uur, op woensdag om 18:30 uur, op vrijdag om 19 uur en op de zondagochtend om 10:30 uur.
 
De kleed en doucheruimtes zijn nog gesloten maar we kunnen wel binnen sporten! Het MFC heeft gezorgd voor een veilige looproute en desinfectie materialen zodat we weer uitdagende lessen kunnen aanbieden.
 
Ben je na de lockdown toe aan een lekkere work-out? mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en een gratis proefles.
12 mei 2021
Lang hebben we er op gewacht maar de eerste versoepelingen m.b.t. Spinning® zijn een feit. We moeten nog wachten tot aanstaande maandag voor de definitieve GO maar we zijn er klaar voor!
Net als vorig jaar zullen we eerst buiten lessen gaan geven. Binnen mogen er nog geen groepslessen gedaan worden. Buiten kunnen we, als het weer het toelaat, 19 deelnemers kwijt dus net zoveel als binnen. 
 
Vanuit het MFC is aangegeven dat de einddatum die op jullie Spinning® kaart staat niet van belang is en dat je je oude kaart gewoon kan gebruiken tot dat deze vol is.
 
Voorlopig zijn de kleed en douche gelegenheden nog gesloten dus kom omgekleed naar de Spinning® en ga daarna thuis douchen. We hopen dat we op redelijke termijn ook weer binnen Spinning® te kunnen aanbieden maar vooralsnog kunnen we straks weer los.