nieuws

Boekenbalie in het MFC

Uitgelezen? U hopelijk nog lang niet.. maar een heleboel van uw boeken waarschijnlijk wél. En dan staan ze in de kast te wachten tot iemand ze misschien nog een keer komt lenen, of misschien staan ze zelfs in een doos op zolder. Want boeken gooi je niet zomaar weg.. maar wat doe je er dan mee?

Vanaf nu brengt u ze in bij de boekenbalie in het MFC! Daar kunt u niet alleen boeken inbrengen of verkopen. U kunt ook (voor u nieuwe boeken) halen!

Hoe werkt dat?

BOEKEN INBRENGEN OF VERKOPEN:
U kunt uw boeken inleveren bij boekenbalie in het MFC. Als u uw boeken gratis in wilt brengen dat kan altijd. Wilt u ze verkopen aan de balie (maximaal € 2,00 per boek) dan kan dat alleen tijdens de openingsuren. De openingsuren zijn op dit moment nog niet helemaal bekend, maar hangen zo snel mogelijk op de deur van het MFC en staan natuurlijk ook op de website en in het aprilnummer van Meernieuws.

BOEKEN LENEN OF VERKOPEN:
Is er een boek in de kast dat u graag wilt lezen? Dan betaalt u de prijs die op het boek is vermeld (maximaal € 2,00) en neemt u het boek mee naar huis. Als u het boek wilt houden, dan kan dat. Brengt u het boek weer terug naar de balie, dan krijgt u uw geld weer terug.

WELKE BOEKEN BRENGT U EN VINDT U BIJ DE BOEKENBALIE?
Alle boeken zijn welkom. Denk vooral ook aan kinderboeken (eerste leesboekjes e.d.) Boeken waar helemaal geen belangstelling voor blijkt te zijn, worden per zoveel tijd aan een opkoper verkocht. De opbrengst wordt van zelfsprekend besteed aan het aankopen van nieuw (ingebracht) leesvoer.

OPENINGSTIJDEN
De boekenbalie is inmiddels al op 5 dagen per week 1 of meer uren geopend.

  ochtend middag avond
Maandag     19.00-21.00
Dinsdag 09.00-11.00 14.00-16.00  
Woensdag   14.00-16.00 19.00-21.00
Donderdag 09.00-11.00    
Zaterdag 10.00-11.00