nieuws

Voor wie is de cursus bedoeld?
Als je de kennismakingscursus gevolgd hebt of als je al vaker getekend of geschilderd hebt en graag wil blijven leren, dan is dit een goede voortzetting of hervatting.

Wat gaan we doen in de vervolgcursus?
In 10 lessen wordt er getekend en geschilderd met materiaal naar keuze. De nadruk ligt op het ontwikkelen van een eigen stijl. De ene helft van de lessen wordt er een onderwerp aangereikt en de andere helft van de lessen werk je aan je eigen gekozen thema. Het uitgangspunt kan zowel realistisch zijn als abstract. De keuze van het materiaal is vrij omdat de een nu eenmaal graag kleiner en preciezer wil werken en de ander groot, de een met pastelkrijt en de ander met acrylverf. Je leert je eigen sterke punten beter kennen en krijgt aanwijzingen om je werk te verbeteren.

Wanneer wordt de cursus gegeven?
Vrijdagochtenden van 09.30 tot 12.30 uur 

Data: 27 januari; 3 februari; 10 februari; 17 februari; 3 maart; 10 maart; 17 maart; 24 maart; 31 maart en 7 april 2017.

Wat zijn de kosten?
€ 160,- voor 10 lessen
Voor de vervolgcursus geldt: neem zoveel mogelijk je eigen materiaal (verf en doeken) mee. Er is altijd basismateriaal beschikbaar, maar daarvoor wordt de materiaalprijs berekend.


Waar?
Multifunctioneel Centrum (MFC) Engelbert
Woldjerspoorweg 5a
9723 ER Groningen (Engelbert)
telefoon 050-5496355

  klik voor meer        Enlarge Image

Bijzonderheden
• De cursus wordt gegeven door Franca Hiddink. Zij is afgestudeerd aan de Klassieke Academie in Groningen en heeft vele jaren ervaring als docent.
• De cursus gaat door bij minimale deelname van 10 cursisten (maximaal 15 cursisten).

Meer informatie?
Voor meer informatie: stel uw vraag op de contactpagina >>