RENNEN IN DE NATUUR, LANGS WATER EN HISTORISCHE BEZIENSWAARDIGHEDEN OP 18 MEI A.S.

Hardloopfans kunnen op vrijdag 18 mei meedoen aan de derde editie van de MEER-run. Een hardloopwedstrijd, die je meevoert door het natuur- en waterrijke Meerstad en de karakteristieke dorpskernen van Middelbert en Engelbert. Onderweg ervaar je de schoonheid van de natuur en komt historie tot leven. De run kent een afstand van circa 7 kilometer en telt inmiddels enkele honderden enthousiaste deelnemers. Het startschot van de MEER-run vindt dit jaar voor het eerst plaats in Meerstad en luidt om 19.30 uur naast het projectbureau aan de Waterviolier 2.

 

MEER-run

De MEER-run is een recreatieve hardloopwedstrijd met tijdregistratie. Vanaf de start word je al  snel via een ‘eetbaar’ fietspad’, dat is omringd door fruitbomen, naar de aangrenzende dorpen geleid. Hier kom je karakteristieke woonhuizen, middeleeuwse kerken en andere cultuurhistorische bezienswaardigheden tegen. Vervolgens leiden er enkele onverharde bospaden en weilanden, afgewisseld met verharde paden, je weer terug naar de oevers van het Woldmeer in Meerstad.
Kortom, met de MEER-run geniet je van een veelzijdig en uitdagend hardloopparcours! Tijdens het evenement is er muziek aanwezig en kun je ook verse smoothies kopen.

 

INSCHRIJVING

Wie mee wil doen met de MEER-run kan zich inschrijven tot en met vrijdag 11 mei 2018. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen € 7,50. Alle overige informatie en praktische zaken over de MEER-run zijn te vinden op www.meer-run.nl

Tot ziens op 18 mei!


Tanja Bootsman, Bureau Meerstad
Anneke Koops, ToMoveYou Runningtherapie