nieuws

 

We zullen net als tijdens het zomerrooster de grote deur openen zodat je ook daar naar binnen kunt komen. Voor de groep van maandag 2e uur het verzoek om pas de zaal in te gaan nadat de eerste groep er uit is. We doen ons best om tijdig met de les klaar te zijn. 

 

We hebben wel een aantal regels om veilig te kunnen sporten:

1 Schoonmaken van de fiets. We willen je vragen de schoonmaakmiddelen te gebruiken om de fiets goed schoon te maken. Dat houdt in, stuur, zadel, alle knoppen en ook de zijkanten en de kettingkast. Maak de fiets zo schoon als je hem zelf zou willen aantreffen. 

2 Het MFC heeft besloten dat de kleed en doucheruimtes tot nader order gesloten zijn. Ze zijn te klein om met een aantal mensen tegelijkertijd gebruik van te maken dus doen we dat niet. Even de bidon vullen kan wel.

3 We blijven anderhalve meter afstand houden. Leg de leskaart dan ook op anderhalve meter van je fiets en bij fiets instructie zal de instructeur en de deelnemer een mondkapje dragen. Dat is het enige moment dat we eigenlijk niet de anderhalve meter kunnen aanhouden. De fietsen moeten weer telkens uit en in het hok worden geplaatst. Kom op tijd en geef elkaar de ruimte om dit te doen. Zet de fietsen op 2 meter afstand en in 2 rijen. 

 

Wil je graag een vaste plek op een Spinning® uur of juist van de lijst af: geef dat dan door. Mocht een uur vol zijn (we kunnen 19 deelnemers kwijt) dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden.

Meer weten? Neem contact op met het Spinning®team via onderstaande contactformulier:

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam: type hieronder 'spinning' zonder de quotes:

 

Spin ®, Spinner ® and Spinning ® are registered trademarks of Mad Dogg Athletics, Inc